طرح استانی شدن انتخابات سبب تقلیل ارتباط میان مردم و نمایندگان خواهد شد-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند
طرح استانی شدن انتخابات مجلس؛ تهدیدها و فرصت‌ها/2

طرح استانی شدن انتخابات سبب تقلیل ارتباط میان مردم و نمایندگان خواهد شد

محمد ابراهیم رضایی گفت: در شهرهای کوچک تر نمایندگان به شکل دقیق از مشکلات اساسی مردم و مطالبات آنها آگاه هستند. اگر بنا باشد انتخابات استانی شود، شاهد گستردگی حوزه های انتخابیه خوهیم بود که زمینه تقلیل ارتباط میان نمایندگان و مردم را پدید خواهد آورد
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 07
کد خبر: ۶۱۷۷

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ تحلیل و سخن پیرامون طرح استانی شدن انتخابات بسیار گسترده شده است و هرکسی از ظن خود به بررسی زوایای مختلف طرح مذکور می پردازد. در صورت تصویب طرح استانی‌شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی، محدوده جغرافیایی هر استان به عنوان حوزه انتخابیه اصلی و حوزه‌های انتخابیه موجود هراستان، به عنوان حوزه‌های انتخابیه فرعی محسوب می‌شوند. طی مواد پنجگانه ارائه شده به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، هر یک از داوطلبان نمایندگی مجلس باید منحصراً برای یکی از حوزه‌های انتخابیه فرعی استان ثبت‌نام کند در صورتی که هر یک از رأی‌دهندگان می‌توانند برای کلیه کرسی‌های استانی، نماینده انتخاب کنند.

 

محمد ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گویی به تشریح دلایل مخالفت خود با طرح استانی شدن انتخابات مجلس پرداخت. عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس معقتدست استانی شدن انتخابات ارتباط جامعه و افکارعمومی را با نمایندگان ملت تقلیل خواهد داد.

 

وی  بهره گیری از منابع مالی و پررنگ شدن شاخصه های مادی را برای ورود به خانه ملت از دیگر معایب این طرح دانست و گفت: "باز شدن پای پول های کثیف و مشکوک به تبلیغات انتخاباتی موضوعی ست که با استانی شدن انتخابات احتمال شکل گیری آن افزایش جدی خواهد یافت."

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: "با تحقق استانی شدن انتخابات جریان ها و گروه های سیاسی قدرت را در دست خواهند گرفت و همین موضوع سبب می شود تا افراد برای ورود به لیست جریان ها خود را به این گروه ها وامدار کنند و همین عامل سبب می شود تا افرد از خدمت رسانی به مردم باز بمانند."

 

رضایی نارضایتی مردم شهرهای کوچک و روستاها را ازین طرح یادآور شد و افزود: "یکی از دلایل آمدن مردم پای صندوق های رای رفع مشکلات و گره های موجود در زندگی آن هاست و این مهم از طریق نمایندگانی که به شکل دقیق در جریان کم و کیف این مشکلات قرار دارند محقق خواهد شد. در شهرهای کوچک تر نمایندگان به شکل دقیق از مشکلات اساسی مردم و مطالبات آنها آگاه هستند. اگر بنا باشد انتخابات استانی شود، حوزه های انتخابیه محدود به شهرهای کوچک نخواهد شد و همین عامل و گستردگی حوزه های انتخابیه سبب می شود تا مردم ساکن در این مناطق از طرح استانی شدن انتخابات ناراضی باشند. همین وضعیت سبب می شود تا ارتباط بین مردم و نمایندگان تقلیل پیدا کند."

 

وی ابراز امیدواری کرد: "نمایندگان آنچه منطبق با صلاح مردم است را در دستور کار خود قرار دهند و به رضایت افکارعمومی بیاندیشند."

ارسال نظر